Coaching van docenten 

Het overgrote deel van de docenten kan goed lesgeven, maar door omstandigheden zijn sommigen uit vorm geraakt. Soms zijn de rollen in het lokaal ongemerkt verwisseld en is de docent de enige die werkt. Ons aanbod varieert van coaching, training en advies voor het onderwijs. Samen ontdekken we hoe de verloren gewaande vaardigheden nieuw vorm kunnen worden gegeven en oefenen we totdat het plezier in het leren en lesgeven bij leerlingen en de docent weer terug is.

Coaching van teamleiders

Teamleiders in het onderwijs en zorg zijn een belangrijke schakel tussen de werkvloer en de leiding in een organisatie. Wij trainen hen om te leiden vanuit visie en we versterken hun gespreksvaardigheden. We verkennen welke rol en stijl bij een gesprek past en oefenen in het schakelen tussen de verschillende rollen en stijlen.

Coaching van schoolleiders

Ben je als schoolleider tevreden als de cijfers op orde zijn en de leerlingen voldoende zijn voorbereid om te kunnen meedraaien in onze samenleving? Of wil je daarnaast werken aan morele vorming?  Op congressen kun je enthousiast worden van nieuwe ideeën, maar de implementatie ervan kost tijd en moet zorgvuldig. In dat proces spar ik met je over belemmeringen en oplossingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *